حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

تلاش نتانیاهو در واشنگتن برای توقف روند آتش‌بس در غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تلاش بنیامین نتانیاهو در آمریکا برای توقف مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس در غزه خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع خبری اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو در راستای مانع تراشی در روند مذاکرات آتش بس در غزه قصد دارد رونین بار رئیس سرویس جاسوسی شاباک را از هیئت مذاکره کننده اسرائیل جدا کند، چرا که به وی و برخی دیگر از اعضای این تیم اطمینان ندارد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو در جریان دیدار امروز خود با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تلاش خواهد کرد زمان بیشتری برای تضمین استمرار ائتلاف کابینه اسرائیل خریداری کند.

 

این گزارش صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو می‌افزاید که این یقین وجود ندارد که نتانیاهو اصراری برای پیشبرد مرحله دوم مذاکرات آتش بس در غزه داشته باشد.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو تلاش دارد در دیدار با ترامپ اولویت‌های خود و آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد.

 

منابع مطلع به این شبکه تلویزیونی اعلام کردند که نتانیاهو تلاش خواهد کرد ترامپ را برای اجرای طرح‌های خود قانع کند.

 

در طرف مقابل اما کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده است که دونالد ترامپ و کابینه وی متعهد هستند که تمامی اسرای اسرائیلی را آزاد کنند و تیم کابینه تمام تلاش خود را برای این هدف به کار می‌گیرد.

 

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نیز به نقل از یک مسئول اسرائیلی نوشت که نتانیاهو تلاش دارد در این دیدار تضمین‌هایی از ترامپ به دست بیاورد مبنی بر اینکه حماس بخشی از حاکمیت غزه نباشد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار